FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
Indkøbskurv 0

Bæredygtighed

ØKOLOGISKE , NATURLIGT OG HÅNDLAVET

Vores BADA sæber er fremstillet af 100% økologiske og naturlige ingredienser, helt uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Disse vegetabilske, håndlavede og økologiske sæber udstråler duften af ​​naturlige urter og olier, alle økologiske certificeret.

BADA sæber er mere end bare sæbe. De er et produkt af dedikeret håndværk, kvalitet og bæredygtighed - værdier, som vi værner om højt. Disse værdier afspejles i hver enkelt sæbebar, skabt med hjerte og hånd fra BADA.


EN ÆLDGAMMEL TEKNIK

Vores BADA sæber fremstilles ved en proces kaldet "koldforsæbning", en teknik, der har været anvendt i tusinder af år. Denne metode sikrer, at sæben er blød, cremet og skånsom for huden, da noget uforsæbet olie forbliver i sæben. Det gør vores sæber ideelle til behandling af eksem og følsom hud. AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler til disse formål.

INDHOLD
De primære ingredienser i vores sæber er dansk økologisk koldpresset rapsolie fra Grønninggaard på Stevns. Rapsolien har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskytter huden. Den smukke gyldne farve i vores sæber kommer også fra denne rapsolie.
Vores sæber indeholder også økologisk kokosolie - Ecocert-certificeret, dyrket og høstet bæredygtigt på små familielandbrug på Filippinerne. Kokosolien er antibakteriel, meget fugtgivende og giver sæben en cremet og tæt skum. Duften kommer udelukkende fra økologiske æteriske olier samt tørrede blomster og urter.

BADA-sæberne indeholder udelukkende naturlige vegetabilske ingredienser. De er fri for konserveringsmidler og kunstige parfumestoffer. Flydende sæbe indeholder op til 90% vand, og for at forhindre, at sæben rådner, er det nødvendigt at tilsætte konserveringsmidler. Det kan du helt undgå ved brug af fast sæbe. Det er en god idé at undgå allergifremkaldende og hormonforstyrrende konserveringsmidler, således reducerer du din samlede "cocktail" af uønsket kemi, som du udsættes for.

En vigtig punkt i vores bæredygtighedsstrategi er, at vi undgår at bruge palmeolie, som er skadeligt for både klimaet og regnskoven. Palmeolie er den mest brugte vegetabilske olie i verden og findes i mange af de dagligvarer, vi køber i Danmark – herunder sæbe. Forbruget er endda stigende, og det er dårligt nyt for klimaet og regnskoven.

 

   Økologisk fast sæbebar


BÆREDYGTIG EMBALLAGE

Som en miljøbevidst virksomhed tilbyder BADA et miljøvenligt alternativ til flydende sæber pakket i plast. Faste sæber har en 400-500 gange lavere klimabelastning end flydende sæber. Vi pakker vores sæber i plastikfri, bæredygtig emballage for at reducere vores miljøpåvirkning.

Æskerne til sæben er lavet af 100% ublegede genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til indpakningen er miljømærket og farverne er fødevaregodkendte. Ønsker du at reducere emballageforbruget yderligere, er det også muligt at fravælge sæbeæsken.

Æsken til sæbeblokkene er FSC-certificeret og af så høj kvalitet, at den kan genbruges til andre ting.

Vi genbruger papkasser og fyld, så du kan opleve at modtage dine BADA-sæber i genbrugsemballage, som kan se lidt brugt ud og eventuelt indeholde plastik som fyld.

Når vi bruger ny emballage, er den altid 100% plastfri. Papir og kasser er FSC-mærket og forseglet med miljøvenlig papirtape.


BADA´S ENGAGEMENT TIL BÆREDYGTIGHED

Hos BADA er vi dedikerede til at skabe produkter, der er gode for både dig og miljøet. Vi er bevidste om vores ansvar som virksomhed og arbejder utrætteligt for at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt. Vores mål er ikke kun at gøre en forskel, men også at inspirere andre til at gøre det samme.

Som et led i vores indsats for at skabe grønne forandringer støtter vi miljøorganisationen Plastic Change, der kæmper for grønnere lovgivning.
Du kan lære mere om @plasticchange på deres hjemmeside: 
www.plasticchange.dk.

BADA er en del af projektet MiljøvenligPakning, som er en gruppe af miljøbevidste virksomheder. Vi forpligter os derfor til at bruge minimal emballage, genanvendelig emballage, emballage fremstillet af genbrugsmaterialer og højkvalitetsemballage for at undgå ekstra emballage. Derudover udskriver vi en minimal mængde pakkesedler, følgesedler mv.
Du kan læse mere om @miljoevenlig-pakning.dk på deres hjemmeside
: www.miljoevenlig-pakning.dk

BADA er en del af GoGreen Danmark. Et netværk, der tjekker virksomheder, så forbrugerne ved, hvor de kan gøre en forskel, når de handler. At GoGreen Denmark gør det nemmere at træffe ansvarlige valg betyder, at de sikrer dokumentation for, at virksomhederne arbejder ambitiøst på et eller flere områder inden for bæredygtighedsbegrebet.
Du kan læse mere om @GoGreendanmark på deres hjemmeside: www.gogreendanmark.dk

Vi bruger lokal økologisk koldpresset rapsolie dyrket på Stevns og ikke sendt hertil langvejs fra. Den økologiske kokosolie dyrkes og høstes bæredygtigt på små familiebrug i Filippinerne. Læs mere om Grønninggaards koldpressede rapsolie her: www.rapsolie.dk

Æsken til sæbeblokkene er produceret på det socialøkonomiske værksted Hans Knudsen Instituttet, som hjælper mennesker uden for arbejdsmarkedet. Du kan læse mere om @hki.dk på deres hjemmesidewww.hki.dk

 

Økologisk sæbe - BADA  Økologisk håndsæbe - BADA Bæredygtig sæbe - BADA

 

Produktionssted

Vi producerer vores sæber på vores eget mikrosæberi i Roskilde, og de er tilgængelige online og gennem forhandlere i hele Danmark. 
Se forhandlerliste

Godkendelser

Vores sæber er godkendt i henhold til EU's kosmetikregler.
Læs mere om Miljøstyrelsens lovgivning for kosmetiske produkter på deres hjemmesidewww.mst.dk

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods