FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
Indkøbskurv 0

Vi stæber altid efter at gøre en forskel

Velkommen til BADA, hvor vores passion for traditionelt håndværk og kvalitet afspejler sig i hvert eneste produkt, vi skaber. Vores BADA sæber er et resultat af års dedikation og omhyggeligt udvalgte ingredienser af højeste standard.

Fremstillet udelukkende af 100% økologiske og naturlige ingredienser, er vores sæber skabt uden brug af konserveringsmidler eller hormonforstyrrende stoffer. Hver sæbebar er et symbol på vores dybe engagement i at levere produkter af højeste standard.


EN ÆLDGAMMEL TEKNIK: KOLDFORSÆBNING

Vores BADA sæber fremstilles ved en proces kaldet "koldforsæbning". Denne metode sikrer, at sæben er blød, cremet og skånsom for huden, da noget uforsæbet olie forbliver i sæben. Det gør vores sæber ideelle til behandling af eksem og følsom hud. AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler.


INDHOLD AF HØJESTE KVALITET

Vi vælger omhyggeligt vores ingredienser for at sikre, at vores sæber lever op til vores høje standarder. Primært består vores sæber af dansk økologisk koldpresset rapsolie fra Grønninggaard på Stevns og økologisk kokosolie fra små familielandbrug på Filippinerne. Disse naturlige ingredienser kombineres med æteriske olier og tørrede blomster og urter for at skabe unikke duftoplevelser.

BADA-sæberne indeholder udelukkende naturlige vegetabilske ingredienser. De er fri for konserveringsmidler og kunstige parfumestoffer. Flydende sæbe indeholder op til 90% vand, og for at forhindre, at sæben rådner, er det nødvendigt at tilsætte konserveringsmidler. Det kan du helt undgå ved brug af fast sæbe. Det er en god idé at undgå allergifremkaldende og hormonforstyrrende konserveringsmidler, således reducerer du din samlede "cocktail" af uønsket kemi, som du udsættes for.

En vigtig punkt er, at vi undgår at bruge palmeolie, som er skadeligt for både klimaet og regnskoven. Palmeolie er den mest brugte vegetabilske olie i verden og findes i mange af de dagligvarer, vi køber i Danmark – herunder sæbe. Forbruget er endda stigende, og det er dårligt nyt for klimaet og regnskoven.

 

   Økologisk fast sæbebar


EMBALLAGE

BADA tilbyder et alternativ til flydende sæber pakket i plast. Faste sæber har en 400-500 gange lavere klimabelastning end flydende sæber. Vi pakker vores sæber i plastikfri emballage for at reducere vores miljøpåvirkning.
Æskerne til sæben er lavet af 100% ublegede genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til indpakningen er miljømærket, og farverne er fødevaregodkendte. Ønsker du at reducere emballageforbruget yderligere, er det også muligt at fravælge sæbeæsken. Æsken til sæbeblokkene er FSC-certificeret og af så høj kvalitet, at den kan genbruges til andre ting. Vi genbruger papkasser og fyld, så du kan opleve at modtage dine BADA-sæber i genbrugsemballage, som kan se lidt brugt ud og eventuelt indeholde plastik som fyld. Når vi bruger ny emballage, er den altid 100% plastfri. Papir og kasser er FSC-mærket

 

ENGAGEMENT

Hos BADA er vi dedikerede til heletilde at forsøge at gøre en forskel. Vi er bevidste om vores ansvar som virksomhed og arbejder utrætteligt for at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt. 

Plastic Change
Som et led i vores indsats for at skabe grønne forandringer støtter vi miljøorganisationen Plastic Change, der kæmper for grønnere lovgivning.
Du kan lære mere om @plasticchange på deres hjemmeside: www.plasticchange.dk.

MiljøvenligPakning
BADA er en del af projektet MiljøvenligPakning, som er en gruppe af miljøbevidste virksomheder. Vi forpligter os derfor til at bruge minimal emballage, genanvendelig emballage, emballage fremstillet af genbrugsmaterialer og højkvalitetsemballage for at undgå ekstra emballage. Derudover udskriver vi en minimal mængde pakkesedler, følgesedler mv.
Du kan læse mere om @miljoevenlig-pakning.dk på deres hjemmeside: www.miljoevenlig-pakning.dk

GoGreen Danmark

BADA er en del af GoGreen Danmark. Et netværk, der tjekker virksomheder, så forbrugerne ved, hvor de kan gøre en forskel, når de handler. At GoGreen Denmark gør det nemmere at træffe ansvarlige valg betyder, at de sikrer dokumentation for, at virksomhederne arbejder ambitiøst på et eller flere områder inden for bæredygtighedsbegrebet.
Du kan læse mere om @GoGreendanmark på deres hjemmeside
: www.gogreendanmark.dk

Grønninggaards koldpressede økologiske rapsolie
Vi bruger lokal økologisk koldpresset rapsolie dyrket på Stevns og ikke sendt hertil langvejs fra. Den økologiske kokosolie dyrkes og høstes på små familiebrug i Filippinerne.
Læs mere om Grønninggaards koldpressede økologiske rapsolie her: www.rapsolie.dk

Hans Knudsen Instituttet
Æsken til sæbeblokkene er produceret på det socialøkonomiske værksted Hans Knudsen Instituttet, som hjælper mennesker uden for arbejdsmarkedet. Du kan læse mere om @hki.dk på deres hjemmeside
www.hki.dk

 

Økologisk sæbe - BADA  Økologisk håndsæbe - BADA 

 

PRODUKTIONSSTED

Vi producerer vores sæber på vores eget mikrosæberi i Roskilde, og de er tilgængelige online og gennem forhandlere i hele Danmark.
Se forhandlerliste

GODKENDELSER

Vores sæber er godkendt i henhold til EU's kosmetikregler. Læs mere om Miljøstyrelsens lovgivning for kosmetiske produkter på deres hjemmesidewww.mst.dk

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods