FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
Indkøbskurv 0

Om BADA

I løbet af de sidste 30 år har mange forbrugere skiftet den faste sæbebar ud med flydende sæbe. Dermed er de også skiftet fra sæber baseret på naturlige ingredienser til syntetiske sæber, der indeholder konserveringsmidler, som kan udløse allergiske reaktioner, være hormonforstyrrende og påvirke havmiljøet, når de udledes i havet.

Udover denne kemiske påvirkning af havmiljøet, modtager havet også 8-10 mill. tons plast hvert år. Emballage anvendt til forbrugsvarer yder et ikke uvæsentligt bidrag til denne forurening. Engangsemballage til flydende sæbe er blandt bidragyderne - også selvom der findes gode bæredygtige alternativer på markedet.

Oven i de direkte negative effekter af at anvende syntetiske sæber emballeret i plast, så produceres mange detailvarer langt fra forbrugeren og langt fra leverandørerne af ingredienserne. Faktorer, som giver et unødvendigt CO2 aftryk fra en relativt simpel vare som sæbe.

Økologisk sæbe - BADA   Økologisk fast sæbe - BADA

BADA's produktvision
BADA stræber efter at tilbyde alternativer til syntetiske produkter, til plastemballage og til ikke-nære produkter. BADA's produkter skal være det naturlige og lette valg for forbrugerne - produkter som ikke tilfører brugernes helbred og krop kunstige virkestoffer. 

Vores kompromisløse tilgang betyder, at produktionsmetoder, emballagekoncepter, supply chain, og partnerskaber skal være bæredygtige i alle aspekter. Råvarerne er økologiske og hvor tilgængeligt lokalt produceret - også selvom det betyder højere produktionsomkostninger og lavere indtjening per produkt end hvad der kunne opnås ved en ensidig fokus på lav produktionspris.

BADA's service
At købe produkter fra Bada skal ikke alene baseres på en rationel tilgang til miljø, bæredygtighed og pris. At handle hos BADA skal være en positiv og inspirerende oplevelse - fra duftvalg, over emballageoplevelsen til måden vi servicerer vores kunder og forhandlere på.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods