FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
Indkøbskurv 0

Vores produktion

Sæbe fra BADA er baseret på 100 % økologiske og naturlige ingredienser - uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer.
Duften kommer fra økologiske urter og økologiske æstetiske olier.
Sæben er håndlavet, vegetabilsk og økologisk.
BADA vægter kvalitet, det gode håndværk og bæredygtighed.
KOLDRØRT FAST SÆBE
Sæberne fremstilles i en proces, der kaldes ”koldforsæbning”, som er en metode, mennesker har brugt i flere tusinde år. Koldforsæbning gør sæben blød, cremet og skånsom for huden, da en del uforsæbet olie forbliver i sæben.
AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler til eksemplagede og følsomme hænder. 

INDHOLD

Hovedingredienserne i vore sæber er dansk økologisk koldpresset rapsolie dyrket på Grønninggaard på Stevns. Økologisk koldpresset rapsolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskyttende på huden. Rapsolien tilfører desuden sæben en smuk gylden farve. 

   Økologisk fast sæbebar

Desuden indeholder BADA-sæberne økologisk kokosolie. Kokosolien er Ecocert-certificeret og dyrkes og høstes under bæredygtige og økologiske forhold på små familielandbrug på Filippinerne. Kokosolie er antibakteriel, meget fugtgivende og tilfører sæben en cremet og tæt skum.
Derudover anvendes økologiske olier og tørrede økologiske urter.

BADA-sæberne er uden brug palmeolie. Palmeolie i dag den mest brugte vegetabilske olie i verden og findes også i mange af de dagligvarer, vi køber i Danmark - herunder sæbe. Forbruget er tilmed stigende, og det er dårlige nyheder for klimaet og regnskoven.
EMBALLAGE
Som virksomhed er vi bevidst om vores ansvar, og vi gør dagligt, hvad vi kan for at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt. Hos BADA ønsker vi at gøre mere og have indflydelse på måden, vi indretter vores samfund, så hensynet til vores skrøbelige natur rykker højere op på dagsorden.
Vi støtter derfor miljøorganisationen @Plastic Change, som kæmper for en grøn lovgivning.
Læs mere om Plastic Change: www.plasticchange.dk

Økologisk sæbe - BADA   Økologisk håndsæbe - BADA Bæredygtig sæbe - BADA
Fast sæbe belaster klimaet 400-500 gange mindre end flydende sæbe i plastikdunke.
BADA-sæben er emballeret i pap uden brug af plast. Kasserne til sæben er fremstillet af 100% ubleget genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til svøbet er Svanemærket og farverne fødevaregodkendte.
Ønsker du at mindske emballagen yderligere, er det også muligt at fravælge selve sæbeæsken.
Æsken til sæbeblokke er FSC-certificeret og i så god en kvalitet, at den bagefter kan genbruges til andet. Æskerne er produceret på det sociale økonomiske værksted Hans Knudsen Instituttet, som hjælper mennesker, der er uden for arbejdsmarkedet.
Vi genanvender papkasser og fyld. Derfor kan du opleve, at du modtager dine BADA-sæber i genbrugsemballage - dvs. emballagen kan se lidt brugt ud og der kan måske indgå plastik som fyld!
Når vi bruger ny emballage er den altid 100 % plastikfri. Pap og kasser er FSC-mærket og lukket med miljøvenlig papirtape.
 
BADA er med i projektet MiljøvenligPakning:
  • Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
  • Der bruges genanvendelig emballage
  • Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
  • Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
  • Der bruges den mindst mulige papkasse
  • Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
  • Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.
Produktionssted
Sæberne produceres på vores eget mikrosæberi i Roskilde og forhandles såvel online som gennem forhandlere i hele Danmark.
Godkendelser
Godkendt i henhold til EU-regler om kosmetik.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods