FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 kr.
Indkøbskurv 0

BADA-produktionen

BADA sæber er lavet af 100% økologiske og naturlige ingredienser, og er helt fri for konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer.
De er håndlavede, vegetabilske og økologiske og duften kommer fra økologiske urter og olier.
Hos BADA vægter vi kvalitet, godt håndværk og bæredygtighed højt. 
Sæbe fra BADA er baseret på 100 % økologiske og naturlige ingredienser - uden konserveringsmidler og hormonforstyrrende stoffer. Duften kommer fra økologiske urter og økologiske æstetiske olier. Sæben er håndlavet, vegetabilsk og økologisk.
KOLDRØRT FAST SÆBE
BADA-sæberne fremstilles ved en proces, der kaldes ”koldforsæbning”. Denne metode har været brugt i tusindvis af år og gør sæben blød, cremet og skånsom for huden, da en del uforsæbet olie forbliver i sæben. Det gør BADA-sæberne perfekte til eksem og følsomme hænder. AstmaAllergi Danmark anbefaler faste håndsæber uden konserveringsmidler til disse formål.
INDHOLD

Hovedingredienserne i vores sæber er dansk økologisk koldpresset rapsolie, der dyrkes på Grønninggaard på Stevns. Rapsolien har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som virker blødgørende og beskyttende på huden. Desuden tilfører rapsolien sæben en smuk gylden farve.

   Økologisk fast sæbebar

BADA-sæberne indeholder også økologisk kokosolie, der er Ecocert-certificeret og dyrket og høstet under bæredygtige og økologiske forhold på små familielandbrug på Filippinerne. Kokosolien er antibakteriel, meget fugtgivende og tilfører sæben en cremet og tæt skum. Økologiske olier og tørrede økologiske urter anvendes også i BADA-sæberne.

BADA-sæberne er uden brug af palmeolie. Palmeolie er den mest brugte vegetabilske olie i verden og findes i mange af de dagligvarer, vi køber i Danmark - herunder sæbe. Forbruget er tilmed stigende, og det er dårlige nyheder for klimaet og regnskoven.

EMBALLAGE
Vi er bevidste om vores ansvar som virksomhed og gør dagligt, hvad vi kan for at gøre vores produkter så bæredygtige som muligt. Hos BADA ønsker vi at gøre mere og have indflydelse på måden, vi indretter vores samfund, så hensynet til vores skrøbelige natur rykker højere op på dagsorden.

Vi støtter miljøorganisationen @Plastic Change, som kæmper for en grøn lovgivning.
Læs mere om Plastic Change på www.plasticchange.dk.


Økologisk sæbe - BADA  Økologisk håndsæbe - BADA Bæredygtig sæbe - BADA

BADA-sæberne er et miljøvenligt alternativ til flydende sæbe i plastikdunke. De er produceret som fast sæbe, som belaster klimaet 400-500 gange mindre end flydende sæbe. Emballagen er også bæredygtig, da sæben er pakket i pap uden brug af plast. Kasserne til sæben er lavet af 100% ubleget genbrugsfibre og produceret i Danmark. Papiret til svøbet er Svanemærket og farverne fødevaregodkendte.
Hvis du ønsker at mindske emballageforbruget yderligere, er det også muligt at fravælge selve sæbeæsken. Æsken til sæbeblokkene er FSC-certificeret og i en så høj kvalitet, at den kan genbruges til andet. Æskerne er produceret på det sociale økonomiske værksted Hans Knudsen Instituttet, som hjælper mennesker uden for arbejdsmarkedet.
Vi genanvender papkasser og fyld, så du kan opleve at modtage dine BADA-sæber i genbrugsemballage, som kan se lidt brugt ud og eventuelt indeholde plastik som fyld. Når vi bruger ny emballage, er den altid 100% plastikfri. Pap og kasser er FSC-mærket og lukket med miljøvenlig papirtape.
 
BADA er med i projektet MiljøvenligPakning og bruger minimal emballage hver gang det er muligt. Vi bruger genanvendelig emballage, emballage fremstillet af genbrugsmateriale, emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage, den mindst mulige papkasse og miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen. Derudover printes der en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv. 
Læs mere om MiljøvenligPakning
Produktionssted
Vi producerer vores sæber på vores eget mikrosæberi i Roskilde, og de forhandles online og gennem forhandlere i hele Danmark. 
Se forhandlerliste
Godkendelser
Vores sæber er godkendt i henhold til EU-regler om kosmetik.
Læs mere hos Miljøstyrelsen om lovgivning for kosmetiske produkter

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods